close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vragenlijst gemeente Krimpen aan den IJssel: Hoe wil u later wonen?

Overheidsbeleid is erop gericht dat iedereen zo veel mogelijk zelfstandig woont. Dat kan niet altijd zomaar. De gemeente Krimpen aan den IJssel wil er samen met partners zoals QuaWonen voor zorgen dat ůůk mensen met een beperking naar wens wonen. Via een korte vragenlijst horen we graag uw ideeŽn.

De landelijke Taskforce Wonen en Zorg wil dat elke gemeente een woonzorgvisie maakt om ouderen en kwetsbare inwoners geschikte woningen aan te kunnen bieden. Geen eenvoudige opgave, gezien het woningtekort. De woonzorgvisie vormt de basis voor afspraken tussen gemeenten, corporaties, huurdersorganisaties en zorginstellingen op het gebied van wonen, leefbaarheid, welzijn en zorg.

Ook uw ideeŽn zijn welkom!
De vragenlijst van de gemeente Krimpen aan den IJssel bestaat grotendeels uit open vragen, zodat u uw ideeŽn in eigen woorden kan delen.

U kan de vragenlijst via deze link online invullen

U mag de vragenlijst ook op papier uitprinten, of ophalen bij het raadhuis en opsturen naar het bijgevoegde antwoordnummer. U heeft tot 17 januari 2022 om deze vragenlijst in te vullen.