Ga naar de inhoud

Gebouw Schweitzer is het eerste gebouw dat is opgeleverd aan QuaWonen van het nieuwbouwproject Natuurlijk Centrum Zuid in Krimpen aan den IJssel. De Nederlandse Bouw Unie is de projectontwikkelaar en bouwer van dit ambitieuze project. In totaal worden er 143 huurappartementen gerealiseerd met onder andere een innovatief Warmte-Koude-Opslag installatie. Op 13 november kregen de eerste bewoners de sleutel van hun nieuwe appartement overhandigd door Directeur-bestuurder van QuaWonen Dennis Gerlof.

Mevrouw Rooij en mevrouw Supèr kregen als eerste hun sleutel overhandigd. Het was een emotioneel moment. Mevrouw Rooij is erg blij met haar lichte woning en heeft veel zin om hier te gaan wonen met haar jongste zoon.

Mevrouw Super kan niet wachten om te beginnen, het is haar eerste eigen woning. “Omdat ik al lang ingeschreven stond als woningzoekende, kwam ik gelijk in aanmerking voor dit appartement. We gaan vandaag gelijk aan de slag met klussen“.

Directeur-bestuurder Dennis Gerlof van QuaWonen: “We zijn in 2016 gestart met de eerste gesprekken met de gemeente om woningen te slopen en nieuwbouw te realiseren. Het is mooi om te zien dat nu de eerste woningen worden opgeleverd. Er is nog een grote vraag naar sociale woningen en dan is het fijn dat we nu de eerste bewoners kunnen verwelkomen in hun duurzame woning.”

Wij wensen de bewoners veel woonplezier in hun nieuwe woning!