Ga naar de inhoud

QuaWonen heeft renovatie- en nieuwbouwplannen voor de Schildersbuurt-Zuid in Krimpen a/d IJssel. Dit is noodzakelijk omdat de woningen niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd. We begrijpen heel goed dat het moeilijk en ingrijpend is om het huis, waar je jarenlang prettig hebt gewoond, te moeten verlaten voor nieuwbouw. Omdat we onze bewoners kwalitatief goede woningen willen bieden, hebben we besloten om een groot gedeelte van de bestaande woningen te slopen en te vervangen voor duurzame nieuwbouwwoningen.

We zijn vanaf het begin in 2020 met bewoners hierover in gesprek gegaan en hebben de plannen toegelicht. Ook de gemeente is bekend met de plannen. Daarom is nu besloten daadwerkelijk aan de slag te gaan. Een klein deel van de bewoners is tegen deze plannen. We hebben er begrip voor dat het moeilijk is om je huis uit te moeten voor nieuwbouw. Maar de woningen voldoen niet meer en het besluit is genomen.

Bewoners kunnen altijd contact met ons opnemen. Kijk hier om contact met ons op te nemen. Op onze projectpagina kunt u alle informatie over het project zelf vinden.