Ga naar de inhoud

Woont u in Lekkerkerk in de omgeving van de Lorentzweg? Dan bent u van harte welkom op onze inloopavond en informeren wij u graag over onze plannen in uw buurt. 

Waar en hoe laat is de inloopavond?  

U bent van harte welkom op de inloopavond op donderdag 23 november 2023 in Dorpshuis Lekkerkerk, Amicitia, Raadhuisplein 1-5 in Lekkerkerk. U kunt binnenlopen tussen 19.00 en 20.30 uur.  

Nieuwbouw sociale huurwoningen 

In 2022 heeft QuaWonen besloten om diverse woningen in uw buurt te gaan slopen (zie achterkant van deze brief). Daarna heeft QuaWonen in overleg met de gemeente Krimpenerwaard een schets gemaakt voor de buurt. In deze schets gaan we uit van appartementen en eengezinswoningen. We bouwen alleen sociale huurwoningen. 

Stedenbouwkundig plan 

De schets is een stedenbouwkundig plan. Dat betekent dat we een idee hebben van de gebouwen en de ligging. We weten nog niet hoe groot de woningen worden, hoeveel slaapkamers de woningen hebben en wat de huurprijzen zijn. Dat komt pas veel later. 

We lichten tijdens de inloopavond graag onze plannen toe. We zijn benieuwd naar uw mening. En misschien heeft u nog goede tips voor ons. Tijdens de inloopavond kunt u uw vragen stellen aan medewerkers van QuaWonen en het stedenbouwkundig bureau.  

Kunt u niet naar de inloopavond komen, maar wilt u wel graag informatie? Kijk dan na 23 november op onze projectenpagina. U vindt daar dan de schets voor project Lorentzweg eo. 

Heeft u vragen? 

Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft.