Ga naar de inhoud
Nieuws

Eerste bewoners ontvangen de sleutel van hun nieuwe huurappartement in Centrum Zuid.

Geplaatst op: 17 november 2023

Gebouw Schweitzer is het eerste gebouw dat is opgeleverd aan QuaWonen van het nieuwbouwproject Natuurlijk Centrum Zuid in Krimpen aan den IJssel. De Nederlandse Bouw Unie is de projectontwikkelaar en bouwer van dit ambitieuze project. In totaal worde…

Meer informatie

Ons nieuwe Koersplan: Samen (ge)woon grenzen verleggen

Geplaatst op: 03 november 2023

“Samen (ge)woon grenzen verleggen.  Gewoon grenzen verleggen. En woongrenzen verleggen.”

Dat is waar we ons bij QuaWonen de aankomende jaren mee bezig gaan houden. Voor eind 2026 hebben we een droom. Met ons nieuwe Koersplan willen we de weg gaan b…

Meer informatie

Samen onderzoeken; QuaWonen en De Zellingen ondertekenen intentieovereenkomst (1)

Geplaatst op: 26 oktober 2023

Op 25 oktober 2023 hebben Dennis Gerlof en Frida van der Sloot, bestuurder van De Zellingen, een intentieovereenkomst ondertekend waarin partijen afspreken de haalbaarheid te onderzoeken om samen ‘Wonen met een Plus’ te realiseren.

 

 

Meer informatie

QuaWonen gaat verhuizen en is tijdelijk beperkt bereikbaar voor bezoek

Geplaatst op: 13 juli 2023

Het renoveren naar energiezuinige en duurzame woningen staat bij ons hoog op de agenda. Ook aankomende jaren wordt hier veel geld, tijd en energie ingestoken. Ons eigen pand, het kantoor van QuaWonen in Bergambacht aan de Hof ter Bergen 25, kan ook e…

Meer informatie

Woningbouwvereniging Beter Wonen en Stichting QuaWonen spreken wens uit om samen verder te gaan.

Geplaatst op: 13 juli 2023

Woningbouwvereniging Beter Wonen in Ammerstol en Stichting QuaWonen in Bergambacht hebben de wens naar elkaar uitgesproken dat ze willen fuseren. Dit is bekrachtigd in een intentieovereenkomst die op woensdag 5 juli 2023 in Bergambacht is ondertekend…

Meer informatie

Energiecontracten bij VvE complexen

Geplaatst op: 30 juni 2023

Vragen over afrekening servicekosten 2022. Woont u in een complex met een VvE, dan heeft u onlangs een afrekening servicekosten voor het jaar 2022 ontvangen. Hierover zijn veel vragen gekomen. Wij informeren u daarom graag over deze afrekening.  

Meer informatie