Ga naar de inhoud
Nieuws

QuaWonen en gemeente tekenen overeenkomst Nieuwbouw Koningin Julianastraat in Krimpen aan de Lek

Geplaatst op: 30 juni 2023

Op 21 juni hebben QuaWonen en de gemeente Krimpenerwaard een handtekening gezet onder de overeenkomst voor de nieuwbouw van 72 sociale huurwoningen. Door een deel van de woningen terug te bouwen als appartement kunnen er twaalf extra woningen w…

Meer informatie

Nieuwe telefonische telefooncentrale STC per 1 mei

Geplaatst op: 24 mei 2023

Per 1 mei wordt onze telefonische wachtdienst overgenomen door Service Telefoon Centrale (STC). De samenwerking hebben we gevierd met een heerlijke taart!

 

Meer informatie

QuaWonen verlaagt huren en houdt huurverhoging beperkt

Geplaatst op: 24 mei 2023

Met het oog op betaalbaarheid kiest QuaWonen voor een gematigd huurbeleid. In 2023 betekent dit een huurverlaging voor huurders met een laag inkomen, en geen huurverhoging voor woningen die gesloopt worden en woningen met een energielabel E, F of G .…

Meer informatie

Gemeente en QuaWonen ondertekenen convenant zonnepanelen

Geplaatst op: 24 mei 2023

test volgorde. Wethouder Wubbo Tempel van Duurzaamheid van de gemeente Krimpen a/d IJssel en directeur-bestuurder Dennis Gerlof van QuaWonen ondertekenden deze week een convenant om energiearmoede onder huurders aan te pakken. Door het leggen van ext…

Meer informatie

Inkomensgegevens bij de Belastingdienst

Geplaatst op: 24 mei 2023

Binnenkort gaan wij uw inkomensgegevens opvragen bij de Belastingdienst. Dit doen wij vanwege een mogelijke huurverlaging. U krijgt hierover misschien een brief van de Belastingdienst. Daarin staat dat QuaWonen uw inkomensgegevens heeft opgevraagd. W…

Meer informatie

Geen inkomensafhankelijke huurverhoging

Geplaatst op: 24 mei 2023

U heeft misschien onlangs een brief gehad van de belastingdienst. Hierin staat dat wij inkomens hebben opgevraagd voor inkomensafhankelijke huurverhoging. Deze gegevens hebben wij inderdaad opgevraagd. Wij leggen het graag verder uit. 

Meer informatie